Vetplan

Forebyggende pleje handler om at sørge bedst muligt for dit dyr

Vetplan – Fordi det skal være lidt nemmere at gå til dyrlægen

vetplan2

En sundhedsordning for hund og kat

Vi tilbyder Vetplan, så dit kæledyr sikres regelmæssige sundhedsundersøgelse, vaccinationer og tandtjek udført af vores kompetente dyrlæger eller veterinærsygeplejersker.

Du får råd og vejledning i, hvordan vi kan fore­bygge problemer og sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden. Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske kæledyr.

Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.​

Derudover er der faste rabatter til fordel for dig som har Vetplan, dette gælder bl.a. på foder, tandbehandlinger, massage og kiropraktik.

Hvad giver VetPlan dig?

Vi som klinik har skabt en skræddersyet plan for dit kæledyr, en plan der tilgodeser dine besøg her på klinikkken.  En VetPlan inkluderer typisk de vigtigste undersøgelser og vacci­nationer, som dyrlægen vurderer at dit kæledyr har brug for i løbet af året.

VetPlan er både til kat og til hund. Det er dog vigtigt at understrege, at VetPlan ikke er en forsikring. Du kan derfor med fordel tegne en sygeforsikring til uforudsete omkostninger forbundet med sygdom hos et dyreforsikringsselskab – også selvom du har din VetPlan.​​​​​

Tilmelding og månedlige betalinger

Du tilmelder dig ved at henvende dig på klinikken og udfylde aftaleformularen samt betale et oprettelsesgebyr, hvorefter alle betalinger foregår automatisk og nemt via betalingsservice gennem din bank.

(+45) 97 42 17 99
post@hhd.dk