ISO-certificeret dyrehospital

ISO 9001- certificeret siden 2013

​ISO 9001 certificeret dyrehospital

Det internationale ISO system er et optimeringsværktøj som sætter fokus på kvalitet og ensartethed i alle vores arbejdsprocedurer.

​For dig som klient på Holstebro Dyrehospital er certificeringen en garant for, at vi vedvarende arbejder med vores kvalitet, så den altid lever op til nyeste internationale normer og standarder. Alle behandlinger og procedurer på hospitalet bliver løbende optimeret og standardiseret, så du og dit kæledyr modtager den optimale behandling hver gang.

ISO 9001 indebærer blandt andet kontinuerlig kontrol og krav til:

  • kvalitet
  • videreuddannelse
  • effektivitet
  • hygiejne

​Klik her for at læse om ISO-dyrlægen ​http://iso-dyrlaegen.dk/​

Vores ISO certifikat betyder at kvaliteten af vores behandlinger er ensartet og høj fra gang til gang. Som ISO certificeret dyrehospital og medlem af ISO-Dyrlægen, har vi seks klare fokusområder:

Kommunikation

Vi begynder altid en konsultation med en samtale om hvad du ønsker dig af os, hvilke muligheder der er og økonomien i det. Det er vores opgave at omsætte dine ønsker og behov til konkrete ydelser.​

 

Journalføring

Her bliver hver lille detalje om dit dyr skrevet ned, så du ikke skal gentage dine bekymringer til flere personer. Og hvis der bliver noget en anden gang kender vi hele historien.

Kontakt og opfølgning

Under behandling og indlæggelse holder vi løbende kontakt, så du altid er med på råd, hvis der opstår noget der kan ændre på det planlagte forløb og økonomien i det.

Kundetilfredshed

Du og dit dyr er selve grundlaget for vores praksis. Din feedback er med til at udvikle os og gøre os bedre. Derfor opsamler vi systematisk al ris og ros og fortager regelmæssigt tilfredshedsundersøgelser.

Tjek på udstyr og hygiejne

Alle vores instrumenter og øvrige udstyr serviceres, steriliseres, rengøres , genpakkes og forsegles korrekt efter anerkendte metoder.

Efteruddannelse

Alle vore medarbejdere skal dokumentere, at de er kompetente til at udføre deres arbejde. Vi har alle en plan for, hvordan vi hver især skal blive endnu bedre via efteruddannelse.

(+45) 97 42 17 99
post@hhd.dk