Vagtsamarbejde

Vagtsamarbejdet er etableret for at tilgodese specialiseringen indenfor behandlingen af kæledyr – også uden for åbningstid

Holstebro Dyrehospital indgår i et smådyrs-vagtsamarbejde med flere dyrlæger.

Får du brug for en dyrlæge uden for normal åbningstid, ringer du bare på vores almindelige hovednummer 97 42 17 99. Så vil du automatisk blive viderestillet til den vagthavende dyrlæge.

Hvorfor dette vagtsamarbejde?

Vagtsamarbejdet er etableret for at tilgodese specialiseringen indenfor behandlingen af kæledyr.​Herved er du sikret optimal behandling af dine kæledyr af rutinerede dyrlæger under betryggende​forhold og faciliteter af høj standard.

​Hvem er vi til for?

Der er altid en dyrlæge på tilkaldevagt. Dyrlægen står til rådighed ved akut opstået sygdom og tilskadekomst udenfor den almindelige åbningstid. ​Behandling udenfor normal åbningstid tillægges vagthonorar. Der skal ske kontant betaling efter behandlingen.

​Hvordan får du fat i os?

​Ved akut behov for dyrlægehjælp til kæledyr kontaktes dyrehospitalet/klinikken telefonisk, ​hvorefter der henvises eller guides videre til vagthavende dyrehospital og dyrlæge. Dyrlægen skal altid kontaktes først – så der kan laves aftale om modtagelse af patienten.

Vi gør opmærksom på, at uden for normal åbningstid pålægges et vagttillæg. Alle gængse kredit- & betalingskort kan anvendes foruden kontant betaling.​

Vagtsamarbejdet består af følgende klinikker

Dyrelægegrupen Vestjylland :

Struer Dyreklinik

Bødkervej 1 C, 7600 Struer 
Tlf.: 97 85 45 66

Lemvig Dyreklinik

Industrivej 53, 7620 Lemvig
Tlf.: 97 88 95 00

Dyrehospitalet Heden

Dæmningen 23, 7400 Herning
Tlf.: 70 40 50 40

(+45) 97 42 17 99
post@hhd.dk