Indlæggelse

Min kanin skal indlægges​

 

Når din kanin er indlagt her hos os forsøger vi at minimere risikoen for at kaninen bliver stresset. Derfor sidder den i et separat burrum, hvor der ikke opholder sig hunde og katte. ​Der må meget gerne medbringes ting der lugter hjemligt f.eks. tøj, bamser eller ting fra buret, da dette er med til at skabe tryghed.

​Har kaninen en transportkasse vil den stå i buret herude, ellers stiller vi en ind så kaninen har et sted at gemme sig.

​Har kaninen en ven derhjemme anbefaler vi den indlægges sammen med patienten.

 

Procedure

For os er det vigtigt, at du som kaninejer føler dig tryg ved at indlevere din kanin i vores varetægt. Det er derfor vigtigt at du som ejer, også har gjort dig nogle forholdregler forud indlæggelse her på stedet.
Alle vores kaniner overvåges af autoriseret personale både før, under og efter operation.

Da kaniner ikke må faste, anbefaler vi altid, at i pakker en “madpakke” hjemmefra med alle favoritterne, lækre grøntsager, tørkost, krydderurter, frugt, hø mv. Så vi sikre din kanin har det bedst mulige klar, når den vågner op efter operationen.

Ved indlæggelse gennemgår vi proceduren, og alle vores kaniner indlægges seperat væk fra uro og andre indlagte patienter. Burene indrettes specielt efter kaninerne, med hus (til at gemme sig), bakke/toilet, hø og vand (du må gerne informere om din kanin er vant til at drikke af skål eller flaske). Alle vores burer sprayes med speciel feromon til kaniner, som er med til at dæmpe stress, angst og øge velvære under indlæggelsen.

Efter operation kommer alle vores kaniner til overvåget opvågning, de vågner her op på varme, med hø og i rolige omgivelser. Når kaninen er frisk, tilbydes den væske og Critical Care af en aut. veterinærsygeplejerske, for at få dem i gang med at spise, og sættes herefter ud i buret, hvor den kan hoppe rundt, spise og slappe af indtil afhentning.

​Har du spørgsmål til vores procedurer eller ønsker du at bestille en tid kan vi kontaktes på 97 42 17 99.

pexels-nadine-ginzel-8864343
(+45) 97 42 17 99
post@hhd.dk